featured.jpg

Kerhotapaaminen keskiviikkoisin

Virtuaalinen kerhotapaaminen pidetään keskiviikkoisin klo 21.00 alkaen. Skedi kestää yleensä alle tunnin. Jutustelemme radiotoimintaan liittyvistä aiheista EchoLink-konferenssissa SSVERKKO (178303) kautta. Keskustelu on kuultavissa Ristiinassa taajuudella 433.950 MHz aina silloin, kun radioaseman valvoja on kotona radioaseman lähettyvillä. Käytössä on aliääni (CTCSS) 103,5 Hz.

Rinkulaan saavat osallistua muutkin kuin Suur-Savon Verkko ry:n jäsenet. Tervetuloa mukaan!

Yhteys Suur-Savon Verkon SvxLinkin reflektoriin on purettu, koska EchoLinkin käyttöehdoissa kielletään linkitykset muihin VoIP-järjestelmiin. Tämä tarkoittaa sitä, että rinkulaan ei voi enää osallistua reflektorin puheryhmässä #81. Ainoat mahdollisuudet ovat käyttää tietokoneeseen tai puhelimeen asennettua EchoLink-sovellusta tai SvxLink-ohjelmiston EchoLink-moduulia. Jos lähitoistimellasi tai omalla simplex-asemallasi on käytössä EchoLink-moduuli, onnistuu yhdistäminen asemaan OH4SSV-L näppäilemällä DTMF-komento 2#178303#.

Jos sinulla ei vielä ole EchoLink-sovellusta, niin asennusohjeet löytyvät EchoLinkin sivulta. Huomaa että ohjelma täytyy asentaa ensin ja käynnistä kertalleen, ennen kuin voit suorittaa kutsumerkkisi validoinnin. Validointivaiheessa tarvitset kopion asemaluvastasi, saat ladattua sen Traficomin sivustolta. Kutsumerkin rekisteröintiin menee aikaa päivä tai pari.

73, Suur-Savon Verkko ry

Suur-Savon Verkko ry - OH4SSV
Radioamatööritoimintaa ja varaviestiverkkoja edistävä yhdistys