Keskustelurinki siirtyi keskiviikkoiltaan

Vaihdoimme kokoontumispäiväksi keskiviikon, koska torstaisin radioaalloilla on kilpailuja. Kokoonnutaan jatkossa radioiden ääreen keskiviikkoisin klo 21.00. Välitämme tietoja ja jutustelemme radioamatööritoimintaan liittyvistä aiheista EchoLink-aseman OH4SSV-L (781341) välityksellä.

Rinkulaan saavat osallistua muutkin kuin Suur-Savon Verkko ry:n jäsenet. Tervetuloa mukaan!

Suur-Savon Verkon reflektoriin kytkeytyneet asemat voivat vaihtoehtoisesti käyttää suoraan puheryhmää #81. Mikäli tämä puheryhmä on jo kuuntelussa, ei rinkulaan osallistuvan tarvitse tehdä mitään. Puheryhmän kuunteluun asettaminen onnistuu näppäilemällä 9481#.

Jos asemalla on käytössä SvxLinkin EchoLink-moduuli, onnistuu yhdistäminen asemaan OH4SSV-L näppäilemällä 2#781341#. Refletoriin kytkeytyneiden asemien kannattaa huomioida riski audioluupista käyttäessään SvxLinkin EchoLink-moduulia.

Kokoonnuimme ensimmäisen kerran torstaina 27.1.2022. Reilun puolen tunnin mittaiseen rinkulaan osallistui yhteensä viisi asemaa, kaksi EchoLinkin kautta ja kolme reflektorin puheryhmässä #81. Yksimielisellä päätöksellä päätimme jatkaa kokoontumisia.

Jos sinulla ei vielä ole asennettuna EchoLink-sovellusta, niin ohjeet löytyvät EchoLinkin sivulta. Huomaa että ohjelma täytyy asentaa ensin ja käynnistä kertalleen, ennen kuin voit suorittaa kutsumerkkisi validoinnin. Validointivaiheessa tarvitset kopion asemaluvastasi, saat ladattua sen Traficomin sivustolta. Kutsumerkin rekisteröintiin menee aikaa päivä tai pari.

73, Suur-Savon Verkko ry

Suur-Savon Verkko ry - OH4SSV
Radioamatööritoimintaa ja varaviestiverkkoja edistävä yhdistys